• Doelgroepen
  • Verenigingen / bedrijven

Verenigingen / bedrijven

Ik maak ook regelmatig mijn opwachting als verteller bij verenigingen en bedrijven. In goed overleg stem ik mijn aanbod af op de wensen van de vragende partij. Met name vrouwenverenigingen zoals Zij Actief, KBO-verenigingen en afdelingen van de Zonnebloem maken regelmatig gebruik van mijn diensten.

Naast algemene verhalen vertel ik bij deze gelegenheden regelmatig op veler verzoek verhalen over de Peel van vroeger. Ik kan hierbij putten uit een groot arsenaal van Peelverhalen.

Afbeelding 432 3

Indien er gevraagd wordt om een middag- of avondvullend programma  treed ik bij voorkeur op met mijn muzikale compagnon Henk Deters (Zie Muzikaal Verteltheater).

verenigingen bedrijven

 

Daarnaast verzorg ik optredens op maat voor bedrijven, waarbij verhalen aan bod komen die relevant zijn voor het bedrijf.
Een voorbeeld hiervan zijn mijn optredens als rondtrekkende en verhalende herder op natuurbegraafplaats Weverslo: Tijdens een rondwandeling over dit landgoed krijgen de toehoorders anekdotes en verhalen te horen over het betreffende gebied. 

© 2015 - 2019, Passie voor Verhalen
Alle rechten voorbehouden