• Doelgroepen
  • Verenigingen / bedrijven

Verenigingen / bedrijven

Ik maak ook regelmatig mijn opwachting als verteller bij verenigingen en bedrijven. In goed overleg stem ik mijn aanbod af op de wensen van de vragende partij. Met name vrouwenverenigingen, KBO-verenigingen en afdelingen van de Zonnebloem maken regelmatig gebruik van mijn diensten.

Drinktuitje Die goeie oude tijd

Daarnaast weten zorginstellingen mij steeds vaker te vinden. Vooral mijn interactieve vertelvoorstelling over “Die goeie ouwe tijd” is bij bovenstaande doelgroepen een gewild en dankbaar onderwerp. In deze voorstelling zijn ook allerlei liederen “uit de oude doos” opgenomen die enthousiast meegezongen worden.

Naast algemene verhalen vertel ik bij deze gelegenheden regelmatig op veler verzoek verhalen over de Peel van vroeger. Ik kan hierbij putten uit een groot arsenaal van Peelverhalen.

Daarnaast verzorg ik optredens op maat voor bedrijven, waarbij verhalen aan bod komen die relevant zijn voor het bedrijf.

Afbeelding 432 3

Een voorbeeld hiervan zijn mijn optredens als rondtrekkende en verhalende herder op natuurbegraafplaats Weverslo: Tijdens een rondwandeling over dit landgoed krijgen de toehoorders anekdotes en verhalen te horen over het betreffende gebied. 

© 2024, Passie voor Verhalen
Alle rechten voorbehouden